Functionaliteiten

 
In onze praktijk stellen wij zelf contracten op voor onze zorgverleners, maar ook beoordelen wij zorgcontracten die zijn opgesteld door de opdrachtgevers van onze zorgverleners

Eigen zorgcontracten
Met onze gratis contract software kan jje gebruik maken van onze sjabloon zorgcontracten. Dit zijn opdrachtovereenkomsten tot zorgverlening, die je gebruikt als je een opdracht gaat uitvoeren bij jouw zorginstelling. Met deze door ons opgestelde opdrachtovereenkomsten weet je zeker dat je geen financiële of fiscale risico's loopt en dat de inhoud van het contract voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de fiscale zelfstandigheid van jou als zorgverlener.

Contracten opgesteld door zorginstellingen
Naast het opstellen van contracten, beoordelen wij voor jou als zelfstandige zorgverlener ook bemiddelingsovereenkomsten van bemiddelingsbureaus en de zorgcontracten die zijn opgesteld door de zorginstellingen zelf. Wij kijken dan of er geen financiële of fiscale risico's voor jou voortvloeien uit deze contracten. Wij kunnen oordelen dat je met het contract grote risico's loopt. Alsdan adviseren wij jou om het contract aan te laten passen of niet te tekenen.

Met onze gratis contract software kunt je dus gebruik maken van onze sjablonen, maar ook bemiddelingscontracten en zorgcontracten van zorginstellingen aan ons voorleggen. De software houdt alle commentaren, opmerkingen en wijzigingen bij en slaat ook de verschillende versies op. Zo heeft een goed en duidelijk overzicht van uw contracten.
  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?