ZZP-er in de Zorg
ZZP-er in de Zorg biedt een WTZa-abonnement aan voor slechts € 10,00 per maand. 
Dit abonnement geeft recht op:
  • Aansluiting op een klachtenfunctionaris en erkende 
    geschilleninstantie
  • Toegang tot on-line kwaliteitssysteem
  • Toegang tot on-line training “De basis op orde”
  • Het laatste nieuws en update over zzp-ers in de zorg
 Hypotheek voor de Zorg
Hypotheek voor de Zorg is zoals aangeeft gespecialiseerd in het adviseren van zorgverleners bij het aanvragen en verkrijgen van een hypotheek.

“Wij hebben ons gespecialiseerd in hypotheekadvies voor zelfstandige in de zorg die minder dan

drie jaar aan de slag zijn. Er zijn minder hypotheek mogelijkheden voor startende ZZP’ers in de zorg dan voor zorgmedewerkers in loondienst. 

Wij vinden dit onterecht en hebben hier de oplossing voor. Middels speciale afspraken met geldverstrekkers kunnen we je als een van de enige hypotheekadviseurs ook helpen als je korter dan één jaar zelfstandige in de zorg bent.
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dit kan online, bij ons op kantoor of bij jou thuis. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.”
Tulpenfonds
Tulpenfonds “We komen uit de sociale zekerheid en vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van drie vangnetten: een basis-AOV, een crowdsurance en preventie. Zo heb je een keuze. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.
de kroon adviseurs
Download het gratis e-book
Download het gratis e-book
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?