Kwaliteitskeurmerk zorgcontracten

De meeste zorginstellingen nemen bepalingen op in hun contracten waarin u, als zorgverlener, aansprakelijk wordt gesteld voor de loonheffingen mocht achteraf blijken dat er alsnog sprake is van een (fictieve) dienstbetrekking. In onze zorgcontracten worden déze aansprakelijkheden uitgesloten, zodat u als zorgverlener zonder deze fiscale risico’s uw opdracht kunt uitvoeren.

Met dit kwaliteitskeurmerk wordt aangegeven dat het bemiddelingsbureau zorgcontracten gebruikt, die voldoen aan het zelfstandigheidsvereiste voor zorgverleners en waarbij de aansprakelijkheid van de zorgverlener voor fiscale risico’s worden uitgesloten.

Het gaat dan om bemiddelingsovereenkomsten tussen bemiddelingsbureau en u als zorgverlener en de opdrachtovereenkomsten tussen de zorginstelling en u als zorgverlener.

 

 

De volgende bemiddelingsbureaus en zorgorganisaties met het Kwaliteitskeurmerk Zorgcontracten

De volgende bemiddelingsbureaus en zorgorganisaties hebben het Kwaliteitskeurmerk Zorgcontracten en hanteren de door de Kroon Adviseurs opgestelde zorgcontracten die u als zorgverlener optimaal beschermen tegen financiële en fiscale risico’s (update 7 december 2021).

de kroon adviseurs
Download het gratis e-book
Download het gratis e-book
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?