Balans tussen inkomsten en uitgaven

 
Vele zorgverleners zijn (zeer) druk met hun werk en hebben geen tijd om al hun inkomsten en uitgaven goed op een rijtje te zetten. Vaak helpt het dan, dat iemand van buiten rustig hier de tijd voor neemt en al het voorwerk uit jouw handen neemt en je direct kan adviseren wat eventueel verbeterd kan worden op een zo eenvoudig mogelijke manier.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je meer overhoudt met dezelfde, of nog beter, minder inspanning. Dat  je efficiënter met jouw tijd en geld omgaat. Dat je een buffer kan opbouwen voor eventuele onverwachte uitgaven. Ook zorgen wij ervoor dat alles overzichtelijker wordt waardoor je jouw financiële administratie met de minste inspanning op orde heeft. Kortom onze financiële coach brengt rust en bescherming.
In een inventarisatiegesprek kijken wij aan de ene kant wat de inkomsten van jouw en jouw partner zijn. Deze inkomsten bestaan uit jouw eigen onderneming (de winst), maar ook eventueel jouw bijverdiensten en voor jouw partner de looninkomsten.

Vervolgens maken wij een overzicht van alle kosten die je in privé maakt: woonlasten, autokosten, gas, water en licht, verzekeringen, abonnement, enzovoort.

Nadat alles is geïnventariseerd kunnen we kijken hoe je het doet ten opzichte van andere huishoudens. Gezamenlijk kijken we wat verbeterd kan worden en of jij dat natuurlijk wil. 
 
 
Hypotheekprognoses en overige diensten
Heb je een woning op het oog, dan moet je tegenwoordig snel handelen. Wij maken financiële prognoses voor jou voor de aanvraag van een hypotheek voor uw (eventueel) toekomstige woning of gewoon voor een hypotheekoversluiting. Ook maken wij rapporten ter bepaling van het ondernemersinkomen.


"Hypotheek voor de zorg" speciaal  voor startende zorgverleners
Speciaal voor zorgverleners adviseren wij jou om een oriënterend gesprek te voeren met de adviseurs van Hypotheek voor de Zorg. Hypotheek voor de zorg is met name gespecialiseerd in startende zorgverleners die nog geen 3 jaar werkzaam in de zorg. Middels speciale afspraken met geldverstrekkers kunnen zij jou als een van de weinige hypotheekadviseurs ook helpen als je korter dan één jaar zelfstandige in de zorg bent.
  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?