Eerste twee jaar Crowdsurance

De eerste twee jaar van je AOV tot Pensioen word je gedekt in onze Crowdsurance. Mocht je dus zelf arbeidsongeschikt raken, dan ontvang je de eerste twee jaar vanuit de Crowdsurance je uitkering. Crowdsurance is een collectief van zelfstandigen, die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Dit noemen we een schenkkring. Op basis van solidariteit vormt het fonds dus één groot vangnet. In tegenstelling tot een plaatselijke schenkkring blijf je hier anoniem. Zelfstandigen zorgen met elkaar voor elkaar! Dat betekent dus ook dat je pas gaat betalen, wanneer er iemand binnen de groep arbeidsongeschikt raakt en een beroep doet op zijn of haar uitkering. Dat zorgt ervoor dat het zeer betaalbaar blijft.


Verzekering tot pensioen

Ben je langer dan 2 jaar arbeidsongeschikt, dan stopt de uitkering uit de Crowdsurance en wordt je dekking overgenomen vanuit de verzekering. Doordat de verzekering pas na 2 jaar ingaat en we dit opvangen met de Crowdsurance, houden we de kosten voor de premie laag. Door deze combinatie te maken kunnen we een vangnet bieden met een korte eigenrisicoperiode, een lange looptijd en een betaalbare maandelijkse bijdrage. In de afbeelding onderaan de alinea ”Hoe werkt het?” leggen we dit nog eens extra uit.

Gratis Preventiemanager

De AOV tot Pensioen is ons meest complete vangnet en daarom voegen we aan dit product gratis een abonnement op onze Preventiemanager toe. De naam zegt het al, onze Preventiemanager is een arbeidsdeskundig specialist, die jou ondersteunt wanneer je dat nodig hebt. Een luisterend oor en iemand die je helpt bij vragen met betrekking tot gezond aan het werk blijven.


Hoe werkt het?

Als eerste kies je wat je bij de eerste twee jaar uitval zou willen ontvangen vanuit de crowdsurance. Vervolgens krijg je de opties te zien die je kunt kiezen voor de verzekering tot aan pensioenleeftijd. Heb je je keuze gemaakt? Dan krijg je jouw persoonlijke premie voorstel. Akkoord? Dan maak je vervolgens de kennis- en ervaringstoets, dit doen we zodat we zeker weten dat je weet wat je afsluit. Is dit gelukt? Dan maak je jouw account aan en ga je de medische toetsing doen. Hierna weten we zeker dat alles goed is en doen we jou een definitief aanbod. Binnen 10 minuten is alles geregeld en ben je gedekt voor het leven! Let op! Het eerste jaar ontvang je maar liefst 20% korting op je premie!

Meer over het Tulpenfonds en haar diensten en producten klik hier
  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
de kroon adviseurs
Download het gratis e-book
Download het gratis e-book
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?