Er worden vele eisen gesteld voor potentiële huizenkopers om een hypotheek te kunnen krijgen. Voor tweeverdieners met een vast salaris is het al moeilijk, laat staan voor zelfstandige zorgverleners.

Toch zijn er mogelijkheden voor de zelfstandige zorgverleners. Er bestaat een speciale regeling voor ondernemers, die minimaal 12 maanden bezig zijn. Onder voorwaarden is het mogelijk dat zij een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie krijgen.

Op de website van de NHG kunt u lezen welke voorwaarden er gelden en welke stappen u als ondernemer moet doen. 
 
 Startende ondernemers die minder dan 12 maanden ondernemer zijn.

Voor het verkrijgen van een NHG-hypotheek blijkt uit de voorwaarden dat u als zelfstandige zorgverlener minimaal 12 maanden ondernemer moet zijn.

Onze partner Hypotheek voor de zorg is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van startende zorgverleners (en uiteraard zorgverleners die reeds enige tijd hun eigen onderneming hebben).

Ook voor startende ondernemers die nog geen 12 maanden als ondernemer werkzaam zijn kunt u terecht bij Hypotheek voor de zorg. Voor meer informatie over uw mogelijkheden als startende  (of reeds gevestigde) zelfstandige zorgverlener verwijzen wij naar hun website.


Rapport bepaling ondernemersinkomen

Bij de aanvraag van een hypotheek eist de bank een hoop financiële gegevens van de ondernemer. Jaarrekening van de afgelopen jaren, het lopende jaar en prognoses voor de komende jaren. Deze rapporten worden steeds omvangrijker en gedetailleerder. Daarbij is deskundige en gespecialiseerde hulp nodig.

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van dergelijke financiële overzichten en deze versturen naar uw bank. Voor vragen hierover kan de bank dan contact met ons opnemen voor een nadere toelichting (indien nodig).
  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
de kroon adviseurs
Download het gratis e-book
Download het gratis e-book
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?