Als zzp verpleegkundige draag je dagelijks bij aan de gezondheidszorg en het welzijn van anderen. Bij De Kroon Adviseurs begrijpen we hoe waardevol jouw werk is en we willen je ondersteunen, niet alleen in jouw zorgpraktijk, maar ook in het beheren van jouw financiën. Daarom bieden wij gespecialiseerde financiële diensten aan zzp verpleegkundigen zoals jij.

Onze diensten voor zzp verpleegkundigen

Bij De Kroon Adviseurs begrijpen we de specifieke uitdagingen en behoeften van zzp verpleegkundigen in Nederland. We zijn er om jou te ondersteunen en je te helpen bij het beheren van je financiën, zodat jij je volledig kunt richten op het leveren van hoogwaardige zorg aan je patiënten.

Onze diensten voor zzp verpleegkundigen omvatten:

 1. Boekhoudsoftware: We bieden speciale boekhoudsoftware die is ontworpen om de financiële administratie voor zzpverpleegkundigen eenvoudig en efficiënt te maken. Hiermee kun je gemakkelijk je inkomsten en uitgaven beheren, en meer.
 2. Financiële planning: Onze software helpt je bij het opstellen van een duidelijke financiële planning, zodat je altijd een overzicht hebt van je financiële situatie en doelen kunt stellen.
 3. Belastingadvies: Onze experts in belastingzaken kunnen je voorzien van deskundig advies met betrekking tot de belastingen voor zzp verpleegkundigen. We zorgen ervoor dat je alle mogelijke aftrekposten benut en helpen je bij het minimaliseren van je belastingverplichtingen.
 4. Persoonlijke financiële coaching: Met ons VIP abonnement heb je toegang tot persoonlijke financiële coaching. Onze professionals begeleiden je bij het optimaliseren van je financiële situatie en het plannen van je financiële toekomst.
 5. Klantondersteuning: We bieden uitstekende klantondersteuning om al je vragen en zorgen te beantwoorden. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij alle aspecten van je financiële beheer.
Bij De Kroon Adviseurs streven we ernaar om zzp verpleegkundigen te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van financiële zekerheid. Met onze diensten kun je met vertrouwen je zakelijke en financiële taken aanpakken, terwijl je de best mogelijke zorg aan je patiënten blijft bieden. Kies voor ons en ervaar het gemak en de expertise die we te bieden hebben.

Bekijk abonnementenWaarom kiezen voor De Kroon Adviseurs?

 • Specialisatie: Onze experts hebben diepgaande kennis van de zorgsector en begrijpen de unieke financiële uitdagingen waarmee zzp verpleegkundigen worden geconfronteerd.
 • Persoonlijke aandacht: We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.
 • Financiële zekerheid: Met onze ondersteuning kun jij je concentreren op jouw zorgpraktijk, in de wetenschap dat jouw financiën in goede handen zijn.


Neem contact met ons op

Bij De Kroon Adviseurs zijn we er trots op om zzp verpleegkundigen te helpen bij het bereiken van financiële stabiliteit. Wil je meer weten over onze boekhoud- en financiële coachingdiensten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw financiële doelen te bereiken terwijl je blijft bijdragen aan de zorg voor anderen. Samen zorgen we voor jouw financiële welzijn.

 

 • 25+ jaar ervaring
 • Compleet dienstenpakket
 • Persoonlijke & innovatieve aanpak
 • Op maat gemaakt advies

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?