Zorgverlener als ondernemer

Veel zorgverleners kunnen fiscaal worden aangemerkt als ondernemer. Zij dienen wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Door onze expertise weten wij precies aan welke voorwaarden je moet voldoen.Dit kan je duizenden euro's aan belastingvoordeel opleveren. 

Als je kan worden aangemerkt als ondernemer en je voldoet aan de voorwaarden dan heb je namelijk recht op toepassing van de zelfstandigenaftrek en (de eerste 3 jaar) de startersaftrek. Deze aftrekpost levert je enkele duizenden euro's per jaar aan  belastingteruggaaf op. 

Tot 5 jaar terug
Niet alleen voor de toekomst (zolang je zorgondernemer bent), maar ook met terugwerkende kracht over de afgelopen 5 jaar. Zo kan je in één keer een belastingteruggaaf ontvangen van meer dan € 20.000 (gemiddelde belastingteruggaaf is € 13.500). 

Wilt je ook weten of je in aanmerking komt voor een belastingteruggaaf bel of email ons dan voor een vrijblijvend gesprek 

Tarieven
Deze belastingteruggaven worden door ons verricht op basis van "no-cure-no-pay".

Dit betekent dat wij alleen recht hebben op een vergoeding indien daadwerkelijk de belastingteruggaaf aan u wordt uitbetaald of wordt verrekend.

De vergoeding bedraagt 20%  (exclusief Omzetbelasting) van het daadwerkelijk terugontvangen of verrekende bedrag. 
de kroon adviseurs
Download het gratis e-book
Download het gratis e-book
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?