Over ons

De Kroon Adviseurs is van huis uit een fiscaal juridisch adviesbureau. Daarbij is het onderscheidend vermogen van De Kroon Adviseurs, dat zij heeft aangetoond dat zij beschikt over de beste fiscaal-juridische en bedrijfskundige kennis voor zorgverleners, zorgbemiddelingsbureaus en zorginstellingen. Voor deze drie doelgroepen is De Kroon Adviseurs echt dé belastingspecialist.Onze drie kernwaarden

De cultuur van De Kroon Adviseurs is gebaseerd op een drietal kernwaarden, die hieronder beschreven zijn. Het onderscheidend vermogen van De Kroon Adviseurs is te vinden in hun kernwaarden: mensen, kennis en innovatie. Deze drie kernwaarden zijn de drie pijlers van het succes van De Kroon Adviseurs. Het zijn ook de kernwaarden die onze medewerkers als leidraad hanteren. Bij het nemen van beslissingen en in hun dagelijkse praktijk.

Mensen

Mensen komen altijd op de eerste plaats. Daarom behandelen we iedereen als een uniek individu. Respect en vertrouwen zijn daarbij essentieel. Via planning, begeleiding en lezingen helpen we onze klanten hun carrière te ontwikkelen en uit te bouwen. Om hun dromen en doelen waar te maken. 

Kennis

Informatie wordt kennis zodra dat met anderen gedeeld wordt. Op creatieve wijze brengen wij informatie bij elkaar en delen die informatie met anderen. Iedereen heeft het recht te weten wat vandaag en morgen belangrijk is in deze veranderende wereld. En .. we delen niet alleen kennis, we luisteren ook. Alles wat we leren, gebruiken we om onze relaties, oplossingen en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Innovatie

We durven onszelf te vernieuwen, een voortrekkersrol te nemen en te evolueren. Want stilstand is achteruitgang. Daarom zoeken we continu, binnen de strikte regels van de wetgeving, naar een nieuwe en betere aanpak. Met als doel om het succes van onze klanten te vergroten. Onze ondernemingszin en creativiteit zijn de motor van alles wat we doen.
Onze missie en doel

Missie
Ook diensten met elkaar combineren is heel innovatief. Door diensten met elkaar te combineren realiseert De Kroon Adviseurs haar missie om diens klanten financieel en fiscaal te beschermen bij het uitoefenen van hun vak. Hierdoor verbeteren onze klanten hun rendement, waardoor zij sterker kunnen concurreren en economische tegenvallers beter kunnen opvangen. 
 
 

Doel
Vanuit de missie heeft De Kroon Adviseurs als doel gesteld om hun klanten veilig en toekomstbestendig te laten ondernemen.Onze diensten

De Kroon Adviseurs realiseert haar missie door het aanbieden van onze drie top-abonnementen:

verschillende diensten aan te bieden :

 • BASIC
  - complete verzorging van uw financiële administratie waarbij u alleen maar uw bonnetjes hoeft in te scannen
  - complete verzorging van uw aangiften inkomstenbelasting en indien van toepassing aangifte omzetbelasting

 • PRO
  - alle diensten van Basic PLUS
  - opstellen eigen zorgcontracten,
  - beoordeling van voorgelegde zorgcontracten
  - voeren van belastingprocedures op "no cure - no pay"- basis inzake geschillen met de belastingdienst over
     de ondernemerskwalificatie
  - bijstaan bij fysieke belastingcontrole door de belastingdienst op ons kantoor

 • VIP
  - alle diensten van Basic en Pro PLUS
  - inzichtelijk maken van uw inkomsten en uitgaven, vergelijking met andere huishoudens en advisering van
     verbeterpunten
  - opstellen van financiële prognoses en rapporten Ondernemersinkomen voor hypotheekaanvragen
  - informatief advies over bedrijfsverzekeringen en oudedagsvoorziening
  - advisering over ondernemingszaken

Onze diensten leveren u gemak, geluk en gewin op

Gemak

Wij bieden gemak, zodat onze klanten zich alleen bezig hoeven te houden met hun kerntaak. De rest kunnen zij aan De Kroon Adviseurs overlaten.

Zo weten we bijvoorbeeld dat de taal die de belastingdienst gebruikt, niet altijd even duidelijk is. Onze klanten hoeven de “hiërogliefen” van de belastingdienst niet te ontcijferen. Mail de brief tijdig naar De Kroon Adviseurs en wij kijken of er acties ondernomen moet worden.  

 

 

Geluk

Wij Met de diensten van De Kroon Adviseurs voldoen onze klanten aan de wettelijke administratieve verplichtingen en vergroten wij de zelfstandigheid van onze klanten.

Door het uitbesteden van de administratieve verplichtingen, juridische zaken en belastingen houden onze klanten veel meer tijd over om zich te foussen om wat zij echt belangrijk vinden in hun leven: hun werk, familie en/of meer vrijetijdsbesteding.Gewin

Door de diensten van De Kroon Adviseurs optimaliseren wij de  financiële en fiscale voordelen en zien onze klanten geen aftrekpost over het hoofd.

Conclusie: Met de diensten van De Kroon Adviseurs besparen onze klanten heel veel tijd en geld. Zodat zij hun dromen beter, sneller en tegen lagere kosten kunnen realiseren.