Ben je een zelfstandige zorgverlener in Rotterdam en op zoek naar een betrouwbare boekhouder die gespecialiseerd is in de zorgsector? Zoek niet verder! Onze boekhouders voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam staan klaar om je te helpen met al je financiële behoeften. Bij ons krijg je niet alleen professionele boekhoudsoftware, maar ook advies op maat om je financiën op orde te houden en te optimaliseren.

Waarom kiezen voor een boekhouder voor zzp’ers zorg in Rotterdam?

Als zelfstandige zorgprofessional in Rotterdam heb je een unieke set uitdagingen en verantwoordelijkheden. Je wilt je kunnen concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg aan je patiënten of cliënten, zonder je zorgen te maken over ingewikkelde financiële kwesties. Dat is waar onze gespecialiseerde boekhouders in Rotterdam in beeld komen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 1. Expertise in de zorgsector: Onze boekhouders begrijpen de specifieke financiële behoeften en regelgeving van de zorgsector in Rotterdam. We zijn bekend met de uitdagingen waarmee zorgverleners te maken krijgen, zoals de omzetbelasting voor medische diensten en inkomstenbelasting voor zelfstandige zorgprofessionals.
 2. Persoonlijke aandacht: We geloven in persoonlijke service en individuele begeleiding. Je krijgt een toegewijde boekhouder die je financiën nauwlettend zal volgen en je op maat gemaakte adviezen zal geven om je zakelijke doelen te bereiken.
 3. Tijd- en kostenbesparing: Onze boekhouders in Rotterdam zorgen ervoor dat je financiële administratie efficiënt wordt beheerd. Dit bespaart je kostbare tijd die je kunt besteden aan je patiënten of cliënten. Bovendien kunnen we je helpen om belastingvoordelen te maximaliseren, wat kan resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen.

 

Diensten van onze boekhouder voor zzp’ers in de zorg in Rotterdam

Onze boekhouders bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al je financiële behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de services die we aanbieden:

 • Boekhouding en administratie: Je zorgt zeer eenvoudig dagelijkse voor je financiële administratie, inclusief inkomsten en uitgaven, facturering en bankafschriften via ons boekhoudsoftware.
 • Belastingaangifte: Onze experts verzorgen je belastingaangiften, inclusief inkomstenbelasting en omzetbelasting, om ervoor te zorgen dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.
 • Financieel advies: We bieden professioneel financieel advies om je te helpen je financiële doelen te bereiken en te maximaliseren.
 • Fiscale optimalisatie: Onze boekhouders zullen strategieën voorstellen om je fiscale verplichtingen te optimaliseren en belastingvoordelen te benutten.


Bekijk abonnementen


Boekhoudsoftware en expertise voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam

Bij De Kroon Adviseurs begrijpen we dat boekhouding en financiële administratie essentieel zijn voor zelfstandige zorgverleners in Rotterdam. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige boekhoudsoftware, maar ook onze expertise om je te begeleiden. Met onze software kun je moeiteloos je dagelijkse financiën beheren, inclusief inkomsten en uitgaven en facturering. Onze ervaren boekhouders voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen, zodat je zorgeloos kunt ondernemen.

Hoe vind je de beste boekhouder als zzp’er in de zorg in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar de beste boekhouder voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam, zijn hier enkele tips om je te helpen de juiste keuze te maken:

 • Ervaring in de zorgsector: Kies een boekhouder met aantoonbare ervaring in het werken met zorgprofessionals. Ze moeten bekend zijn met de specifieke financiële uitdagingen van de zorgsector.
 • Persoonlijke aandacht: Zorg ervoor dat de boekhouder persoonlijke aandacht biedt en je specifieke behoeften begrijpt.
 • Transparante tarieven: Vraag om een duidelijke uitleg van de tarieven en kosten voor de diensten.

 

Meer dan alleen boekhouding: Onze uitgebreide diensten voor zzp'ers in de zorg

Bij De Kroon Adviseurs gaan we verder dan alleen boekhouding. Als je kiest voor onze boekhoudservice voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam, profiteer je van een uitgebreid dienstenpakket dat is ontworpen om je bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Naast onze eersteklas boekhouding en belastingaangiften bieden we ook gratis fiscale rechtsbijstand, factureringssoftware op maat, contractsoftware en toegang tot onze uitgebreide kennisbank met relevante informatie voor de zorgsector. Bij een VIP-abonnement krijg je zelfs kosteloze toegang tot een geschillencommissie en kun je gebruikmaken van persoonlijke financiële begeleiding. Zo bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ben je ook verzekerd van deskundige ondersteuning op alle financiële aspecten van je zorgonderneming. We staan klaar om je te helpen je zakelijke doelen te bereiken en je financiën in topconditie te houden.

Bespaar tijd en geld met onze boekhouder voor zzp’ers in de zorg in Rotterdam

Laat onze gespecialiseerde boekhouders voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam je helpen met al je financiële behoeften, zodat je je kunt richten op wat je het beste doet: zorgen voor anderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen en je financiële situatie kunnen optimaliseren. Bij ons ben je in goede handen!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bel 076-5812883, stuur een e-mail naar info@de-kroon-adviseurs.nl of vul het contactformulier in.

 • 25+ jaar ervaring
 • Compleet dienstenpakket
 • Persoonlijke & innovatieve aanpak
 • Op maat gemaakt advies

Veelgestelde vragen over een boekhouder voor zzp’ers in de zorg in regio Rotterdam

Waarom heb ik als zzp'er in de zorg in Rotterdam een speciale boekhouder nodig?

Een gespecialiseerde boekhouder voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam begrijpt de specifieke financiële behoeften en uitdagingen van zorgverleners. Ze zijn op de hoogte van relevante belastingregels en kunnen je helpen om belastingvoordelen te benutten, waardoor je financiën efficiënter worden beheerd.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van boekhoudsoftware voor zelfstandige zorgverleners in Rotterdam?

Boekhoudsoftware speciaal ontworpen voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam maakt het eenvoudiger om je financiële gegevens bij te houden, inclusief inkomsten, uitgaven en facturering. Het biedt efficiëntie en nauwkeurigheid, waardoor je tijd bespaart en je financiën beter kunt beheren.

Wat houdt de gratis fiscale rechtsbijstand in?

Gratis fiscale rechtsbijstand betekent dat je toegang hebt tot professioneel advies en ondersteuning bij fiscale kwesties zonder extra kosten. Dit kan variëren van beoordelingen van belastingaangiften tot hulp bij belastingprocedures, zodat je zeker bent van deskundige begeleiding.

Hoe kan financiële coaching mij als zzp'er in de zorg in Rotterdam helpen?

Financiële coaching biedt persoonlijk advies en begeleiding om je te helpen je financiële doelen te bereiken. Een financiële coach kan je helpen bij budgettering, investeringen, oudedagsvoorziening en het optimaliseren van je financiële situatie.

Wat zijn de kosten van de diensten van een boekhouder voor zzp'ers in de zorg in Rotterdam?

De tarieven voor de diensten van een boekhouder kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw zorgonderneming. Raadpleeg de heldere tarieven in onze boekhoudpakketten.

Wat zijn de belangrijkste belastingen waarmee ik als zzp'er in de zorg in Rotterdam te maken krijg?

Wanneer je als zelfstandige in de zorg in Rotterdam werkt, dien je inkomstenbelasting en omzetbelasting (BTW) te aangeven. Inkomstenbelasting is van toepassing op je inkomsten, terwijl omzetbelasting verschuldigd kan zijn over je diensten, afhankelijk van je omzet en de toepasselijke regels. Het is belangrijk om aan deze fiscale verplichtingen te voldoen om problemen te voorkomen.

Wat houdt de gratis kennisbank in en hoe kan ik er gebruik van maken?

De gratis kennisbank biedt toegang tot waardevolle informatie en richtlijnen met betrekking tot ondernemerschap, belastingen en juridische zaken voor zorgverleners. Je kunt deze bron raadplegen om meer inzicht te krijgen in relevante onderwerpen en belangrijke informatie te vinden om je zorgonderneming te beheren.

Hoe kan ik profiteren van de gratis aansluiting bij een geschilleninstantie?

De gratis aansluiting bij een geschilleninstantie via ons VIP-abonnement biedt je toegang tot een klachtenfunctionaris en een geschilleninstantie, wat van belang kan zijn als er onenigheden of geschillen ontstaan met jouw patiënt. Dit kan een waardevolle service zijn om eventuele problemen op een professionele manier op te lossen.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?