Gratis fiscale rechtsbijstand

 We proberen altijd een probleem met de belastingdienst op te lossen. Soms komt het echter voor dat de belastingdienst zich op een ons inziens onjuist standpunt stelt. Als beide partijen zich vasthouden aan hun standpunten, dan is het onoverkomelijk om tegen de standpunten van de belastingdienst een bezwaarprocedure te beginnen en uiteindelijke een beroepsprocedure bij de rechter aanhangig te maken
 

Belastinggeschil ondernemerskwalificatie

Een van de risico's op navorderingsaanslagen vloeit voort uit de situatie waarbij de belastingdienst stelt dat er geen sprake is zelfstandigheid van de zorgverlener, maar dat er eigenlijk sprake is van een dienstbetrekking.

De vraag of een zorgverlener nu zelfstandig is of schijnzelfstandig, is een belangrijk en vaak terugkerend onderwerp van geschil tussen de belastingdienst en de zzp-er. 

Met onze jarenlange advisering op dit gebied en succesvol gevoerde belastingprocedures zijn wij op dit onderwerp dé fiscale specialist voor de zorgverlener.

De belastingprocedures worden door ons gevoerd op basis van "no cure-no pay" : dit betekent dat wij alleen vergoed worden voor onze werkzaamheden als wij de zaak voor u winnen. Uiteraard proberen wij tot een oplossing te komen met de belastingdienst, maar als een geschil van mening blijft bestaan tussen u en de belastingdienst, dan komt toch de keuze of wel of niet een procedure moet worden begonnen.

Boekenonderzoek

De kinderopvangtoeslagaffaire heeft laten zien, dat u niets verkeerd hoeft te hebben gedaan om toch onderwerp van een (boeken)onderzoek door de belastingdienst te worden: een telefoontje van een boze buurman kan al voldoende zijn of een verkeerde interpretatie van de gegevens door de belastingdienst.

 

Ook kan steeksproefsgweijs een boekenonderzoek door de belastingdienst worden gedaan.

 

Zodra u de belastingdienst contact met u opneemt, dan kunt u met ons abonnement de belastingambtenaar direct naar ons verwijzen voor het maken van een afspraak voor het boekenonderzoek op ons kantoor. U hoeft daar dan niet bij te zijn.

 

De kosten van deze fysieke belastingcontrole op ons kantoor zit in het abonnement. De overige werkzaamheden: verweer tegen de inhoud van het rapport worden tegen gereduceerde tarieven aangeboden.