Gratis contract software

Als u een Pro of VIP-abonnement heeft, dan kunt u gratis gebruik maken van onze contract software.
Met onze software heeft een u een duidelijk overzicht van al uw contracten.

 

 


Functionaliteiten

In onze praktijk stellen wij zelf contracten op voor onze zorgverleners, maar ook beoordelen wij zorgcontracten die zijn opgesteld door de opdrachtgevers van onze zorgverleners

Eigen zorgcontracten
Met onze gratis contract software kunt u gebruik maken van onze sjabloon zorgcontracten. Dit zijn opdrachtovereenkomsten tot zorgverlening, die u gebruikt als u een opdracht gaat uitvoeren bij uw zorginstelling. Met deze door ons opgesteld opdrachtovereenkomsten weet u zeker dat u geen financiële of fiscale risico's loopt en dat de inhoud van het contract voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de fiscale zelfstandigheid van u als zorgverlener.

Contracten opgesteld door zorginstellingen
Naast het opstellen van contracten, beoordelen wij voor de zorgverlener ook de zorgcontracten die zijn opgesteld door de zorginstellingen zelf. Wij kijken dan of er geen financiële of fiscale risico's voor u voortvloeien uit deze contracten. Wij kunnen oordelen dat u met het contract grote risico's loopt. Alsdan adviseren wij u om het contract aan te laten passen of niet te tekenen.

Met onze gratis contract software kunt u dus gebruik maken van onze sjablonen, maar ook zorgcontracten van zorginstellingen aan ons voorleggen. De software houdt alle commentaren, opmerkingen en wijzigingen bij en slaat ook de verschillende versies op. Zo heeft een goed en duidelijk overzicht van uw contracten.